Ви є тут

Звернення директора

Шановні абітурієнти!

Якщо ви молоді, активні, комунікабельні, цілеспрямовані, любите навколишній світ та себе в ньому, маєте аналітичний склад розуму, прагнете бути корисним, то повинні обрати одну з професій в  Тульчинському коледжі.

 На факультетах коледжу «Ветеринарна медицина» та «Облік та аудит» створено максимально сприятливі умови для молодих людей, які бажають стати справжніми професіоналами.

Ветеринар, подібно до дитячого лікаря, приймає пацієнтів, які самостійно не можуть пояснити, що конкретно в них болить і що доставляє незручності. Крім того, тварини, як і діти, часто вередують під час огляду, перебуваючи в подиві, навіщо їх чіпають і проводять неприємні процедури. Тому професія ветеринара, крім професійних знань та навичок, вимагає від фахівця безмежного терпіння.

Сьогодні ветеринара можна зустріти не тільки в спеціалізованих клініках та господарствах приватного і державного характеру, але і в зоопарках, цирках і навіть в прикордонній, митній та кінологічній службах.

Професія ветеринар багато в чому спрямована не тільки на лікування тварин, але і на контроль якості м’яса і молока, що поставляється на прилавки магазинів та ринків. Так що ветеринари деякою мірою відповідають і за наше здоров’я.

Слід зазначити, що професія ветеринар завжди була і залишиться  вкрай затребуваною, тому з проблемою відсутності роботи ветеринари зустрічаються досить рідко.

Навчання в коледжі нині є чудовим стартом для Вас,  мої майбутні, колеги, людей, бажаючих якомога раніше ввійти в доросле життя, здійснити перший крок до кар’єри, отримати не тільки знання, але і професійний досвід.

Підхід до освіти в коледжі дає моїм студентам шанс розкрити і розвинути професійний потенціал, можливість опанувати корисну, перспективну спеціальність. У той час як однолітки ще будуть студіювати підручники і займатися теорією, Ви вже отримаєте практичний досвід і професію.

До Ваших послуг обладнані аудиторії, навчально-виробниче господарство, дослідницька клініка, гуртожиток зі всіма сучасними зручностями, спортивний комплекс, безліч творчих гуртків та клубів.

А для практики – найсучасніші клініки, лабораторії, господарства, ветеринарні аптеки Поділля, Житомирщини, Київщини, Кіровоградщини, та закордону, адже наш багатолітній партнер – французький сільськогосподарський ліцей РЕССЕН дав путівку в життя вже не одному поколінню випускників.

Поважний вік, досвід та традиції помножені на міцні знання та орієнтацію в сучасному світі  – це Тульчинський коледж ветеринарної медицини!

Директор коледжу,

Заслужений працівник

ветеринарної медицини України,

Михайло Моркляк