Ви є тут

З любов’ю до батьківської землі

   Другий рік поспіль студентський та викладацький колективи Тульчинського коледжу ветеринарної медицини БНАУ беруть участь у фестивалі творчої молоді «З любов’ю до батьківської землі», започаткованому  Вінницьким національним аграрним університетом.

   Фестиваль такого масштабу і спрямування – важлива сходинка для талановитих студентів, викладачів, співробітників на шляху до  вдосконалення власного таланту та розвитку.

     Коледж представили вокальне тріо, ансамбль викладачів та студентів «Мрія», хореографічний колектив «Червоне сяйво», дикламатори, які були нагороджені дипломами ІІ та ІІІ ступенів.

    Члени журі відзначили цілісність програми, що була представлена, тематику номерів, рівень виконання вокальних творів. Висока оцінка дає нам наснаги та сил працювати і надалі, адже третій фестиваль вже не за горами.

     Велику подяку  хочеться висловити Президенту університету  Г.М. Калетніку, проректору з виховної роботи та гуманітарної політики Л.М Спірідоновій, директору центру культури та дозвілля Д.П. Погребняк за чудову організацію, теплий прийом, щирі слова вдячності за справу, якою займаємось.

https://veterinary.net.ua/gallery/z-lyubovyu-do-batkivskoyi-zemli