Ви є тут

Відкрите он-лайн заняття за участю науковців Білоцерківського НАУ

Освітній процес завжди був і залишається динамічним. Постійно відбувається активний пошук та впровадження нових форм забезпечення якісної освіти. Останніми роками стало активно розвиватися інформаційно-освітнє середовище, яке створювалося з метою підвищення ефективності традиційного процесу навчання та можливістю забезпечення здобуття освіти дистанційним шляхом. Загострення санітарно-епідеміологічної обстановки не тільки в країні , а  у всьому світі обумовило стрімке зростання нових форм освітньої комунікації з використанням дистанційних технологій..

З метою підвищення якості освітньої діяльності для здобувачів фахової перед вищої освіти 25 листопада 2021 року в  ВСП” Тульчинський фаховий коледж ветеринарної медицини Білоцерківського НАУ” на платформі Google Workspace з використанням відео-сервісу Meet було проведено  відкриту он-лайн лекція на тему “Паразитарні захворювання дрібних тварин” доцентом  кафедри “Паразитології та фармакології”  кандидатом ветеринарних наук Білоцерківського національного аграрного університету Володимиром Петровичем  Гончаренко 

Активну участь в онлайн-лекції  взяли: М.І.Моркляк, директор коледжу, І.Г.Фомик, І.С. Корж, Грабенко С.В., викладачі спеціальних дисциплін.

Під час лекції студенти мали змогу ознайомитися з особливостями новітніх методик у постановці діагнозу та складанні протоколів лікування і профілактики найпоширеніших  паразитарних та антропозоонозних  захворювань  дрібних тварин.

Заняття пройшло цікаво, змістовно.