Ви є тут

Тиждень демократії

З 13 по 17 жовтня 2014 року в технікумі проходив Європейський тиждень місцевої демократії, який організували та провели викладач гуманітарних дисциплін С.А.Сметана та практичний психолог Л.І. Кирилюк. В рамках тижня студенти в бібліотеці технікуму ознайомились з книжковою тематичною  виставкою «Європейський тиждень місцевої демократії». На тренінгових заняттях «Демократія починається з толерантності» вчилися розуміти і поважати одне одного. На відкритому занятті з дисципліни «Людина і світ» по темі «Демократія»  студенти зустрілися з начальником районного управління юстиції Лазаруком М.Я.

А ще змагались у конкурсі політичних мініатюр «Якби я очолив громаду свого міста (села)», вчились толерантно висловлюватись на демократичному паркані «Свобода слова» - «Почни з себе  - зміни життя країни на краще».

          Знайомство із роботою Районної соціальної служби для молоді. під час тематичної зустрічі налаштовувало студентів на те, що відповідальність починається з тебе.

          Підсумком тижня стала виставка «Демократія по-моєму». Активними в презентації місцевої демократії були студенти 1-В, 2-х курсів, 3-А, 3-Є, зав. бібліотекою Іванюк І.А.Є, викладач української мови Фурманюк О.А., викладач соціально-економічних дисциплін Глізнєцова Л.О.