Ви є тут

Обласне методичне об’єднання викладачів зарубіжної літератури

    28 травня 2019р. на базі Тульчинського коледжу ветеринарної медицини БНАУ відбулося методичне об’єднання викладачів зарубіжної літератури ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Вінницької області.

    Відкрив засідання методичного об’єднання викладачів зарубіжної літератури директор  коледжу, заслужений   працівник ветеринарної медицини України, М. І. Моркляк.  Михайло Іванович розповів гостям історію становлення коледжу, його сьогодення й досягнення, наголосив на високій якості освіти та  затребуваності випускників коледжу на ринку праці, побажав присутнім плідної співпраці.

    З вітальним словом  до присутніх звернулася методист Ради директорів ВНЗ І-ІІ р.а. Вінницької області  Моторна Л.В.,  яка наголосила на важливості проведення таких заходів, на яких є  можливість обмінятися та  перейняти досвід роботи.

    Обласне методичне  об’єднання проходило у формі усного літературного журналу   «Через віки з любов`ю»,  який  підготували викладачі  зарубіжної літератури коледжу  О.А. Фурманюк, Н.В. Костишена.

    На основі  творів художньої літератури   різних  епох та країн  було розкрито  сутність справжніх почуттів, звернуто увагу на образ прекрасної Музи в житті і творчості поетів різних часів.

    «До цієї одвічної теми завжди зверталися композитори, художники, скульптори, поети. А скільки безсмертних шедеврів було народжено коханням!» - такими словами надихали ведучі Д. Клименко, М. Голій присутніх гостей.  Тож на сцені горталися сторінки світової лірики та прози про кохання поетів різних країн і часів! 

    Прекрасні почуття передавалися на сцені  віршованими композиціями, піснями та танцями.

    Родзинкою заходу була поезія Йоганна Гете, Гійома Аполлінера, яка прозвучала мовою оригіналу у виконанні  студентів  О. Айхгорна  та А. Коновалюк.  Не залишили байдужими гостей заходу  Пушкінський шедевр"Я пам'ятаю мить чудову...", музику до якого написав композитор  М. Глинка та романс «Безсоння» А. Ахматової.

    Під час підведення підсумків роботи методичного об’єднання викладачі зарубіжної літератури відзначили, що виховний захід «Через віки з любов`ю» було організовано та проведено на високому методичному рівні.

 

https://veterinary.net.ua/gallery/oblasne-metodychne-obyednannya-vyklada...