Ви є тут

Наші на фестивалі «Будь молодим-живи активно»

     Вже третій рік поспіль в червні в оздоровчому таборі «Казкова долина» с. Городище Літинського району відбувається офіційне відкриття Обласного фестивалю «Будь молодим-живи активно», метою якого є підвищення рівня здоров'я молоді, популяризації та утвердження здорового і безпечного способу життя та культури здоров'я серед молоді. Першою учасників вітала директор департаменту соціальної та молодіжної політики Вінницької ОДА Наталія Заболотна.
     Фестиваль проходив три дні, де кожна команда змогла проявити свої вміння, свою креативність та фізичну підготовку,  отримати незабутні враження та велику кількість позитивних емоцій.
Перед відкриттям фестивалю для учасників було проведено майстер-клас, показовий виступ з черлідингу .

Після відкриття вони мали змогу відпочити, адже надалі  чекав складний та цікавий вид спорту, який допомагає освоїти складні технічні прийоми, до автоматизму засвоїти тактичні комбінації, ігрові та рухові навички - це флаг-футбол.
Саме це допомогло учасниками познайомитися один з одним, адже команди в перший день були сформовані по 6 чоловік, тобто 2 різні команди мали  стати одним цілим і здобути свою перемогу. У складі команд і представники Тульчинського коледжу ветеринарної медицини БНАУ: А.Якубчик , А.Судак, А.Корж.
Стомлені, проте, щасливі учасники готувалися до найбільш цікавого та насиченого 2 дня фестивалю.

2-й день фестивалю став досить не простим, проте, наші учасники сильні і з впевненістю подолали  локації: командні ходулі, атракціон-кочки, веселий баскетбол, велику джангу, атракціон пенальті, штани бігові, командні лижі, краб, лабіринт.
Саме тут кожна команда мала проявити свої фізичні здібності, швидкість та витримку.
Стати підтримкою, навчитися слухати один одного та показати свою волю до перемоги. 
В другій половині дня учасникам було продемонстровано спокійніший, проте, не менш цікавий майстер - клас з надання першої медичної допомоги. 
Перегляд фільму під відкритим небом, гарний вечір та продуктивний наступний, завершальний день фестивалю все це – добрими спогадами залишиться у пам’яті наших  студенів.

    Учасники  щиро дякують організаторам фестивалю департаменту соціальної та молодіжної політики Вінницької ОДА , директору коледжу Моркляку М.І. та заступнику директора Грибановій А.А., начальнику відділу освіти, молоді і спорту Чепернатому С. В. та  інспектору - Мойсенко О.М. за надану можливість  бути причетним до чудового дійства під назвою - фестиваль «Будь молодим-живи активно».

https://veterinary.net.ua/gallery/nashi-na-festyvali-bud-molodym-zhyvy-a...