Ви є тут

31 березня відбулися інтерактивні батьківські збори 2-А курсу у формі відеоконференції в Google Meet.

Участь батьків у освітньому процесі завжди була важливою та особливого значення вона набула в умовах дистанційного навчання. Левова доля в організації навчання студентів коледжу припадає сьогодні на плечі батьків. Це і створення умов навчання, і забезпечення його технічними засобами, планування та дотримання режиму дня, мотивація та моніторинг успішності дітей.

Тісний взаємозв’язок, плідна співпраця викладачів, кураторів та дирекції коледжу з батьками студентів є запорукою досягнення успіху в освітньому процесі.

31 березня відбулися інтерактивні батьківські збори 2-А курсу у формі відеоконференції в Google Meet.

Відеозустріч викладачів з батьками була присвячена підвищенню якості дистанційного навчання, покращенню успішності студентів, підготовці їх до здачі ЗНО.

Викладач Мензул В.О. та куратор Саковська В.В. надали батькам рекомендації, як допомогти своїм дітям готуватися до ДПА у формі ЗНО, використовуючи для цього різноманітні стратегії, онлайн-курси, відеоуроки та відеоконсультації викладачів коледжу.

Батьки проявили зразкову активність, розуміння та готовність до співпраці. Зобов’язалися сприяти якісній освіті і розвитку інтелектуальних здібностей своїх дітей. Вони поділилися своєю стурбованістю, щодо ЗНО, але в той же час висловили довіру педагогічному колективу коледжу.

Щиро дякуємо батькам за виховання дітей, небайдужість до їх навчання та партнерство в освітньому поцесі.