Ви є тут

ВИПУСК - 2018

   Промайнули, пролетіли із шелестом осінніх листопадів насичені незабутніми студентськими клопотами роки навчання.
   Позаду сесії, заліки, державні іспити… А сьогодні, 21 червня, із уст заступника директора з навчально-виховної роботи, Грибанової А.А. на сцені святкового дійства звучить наказ про «Випуск студентів Тульчинського коледжу ветеринарної медицини БНАУ».
   Хвилюючі миті вручені диплому про омріяну професію розпочались.
   Директор коледжу, Заслужений працівник ветеринарної медицини України, Моркляк М.І. вручив кожному студенту державний документ про освіту, перший підсумок серйозної справи – путівку у майбутнє. Михайло Іванович по-батьківськи побажав випускникам і надалі бути наполегливими та працьовитими, не зупинятись на досягнутому, творчих злетів та гарного майбутнього, мирного неба та світлих трудових буднів.
   Від кураторів четвертих курсів – Грабенко С.В., Середюк Н.П., Коваль О.С. – виступив із напутнім словом Фомик І. Г. Від імені батьків привітала присутніх Мороз О. А викладацький та студентський творчі колективи своїми художніми номерами дарували прощальні миті світлих днів перебування у коледжі.
   Випускниця Мороз А., голова самоврядування коледжу, щирими словами та хлібом на вишитому рушнику дякувала від імені усіх студентів викладачам та тим, хто плекав, зростив, навчав мудрої та водночас цікавої та нелегкої справи.