Ви є тут

Конкурс "Кращий за професією -2018"

     14 червня  2018 року в Тульчинському коледжі ветеринарної медицини БНАУ був проведений конкурс серед студентів 3-х курсів з фахової майстерності «Кращий за професією»  з клінічних дисциплін. З метою удосконалення якості підготовки майбутніх фахівців ветеринарної справи, підвищення інтересу до обраної спеціальності, виявлення обдарованих та талановитих студентів.

      Організатором конкурсу виступила циклова комісія клінічних дисциплін (голова циклової комісії  С.В. Грабенко).

      Конкурс складався  з двох етапів: перший -  «Візитка», де кожен учасник представив свої команди і емблеми, другий етап мав назву «Професійний», в якому студенти показали свої практичні уміння та навики з дисциплін: «Акушерство і гінекологія. Штучне осіменіння тварин», «Внутрішні незаразні хвороби», «Паразитологія та інвазійні хвороби», «Епізоотологія з мікробіологією», «Хірургія».

     Були представлені чотири команди: «Зоолямурки» (3-А), «Мамонти» (3-Б), «Vetlend» (3-В), «Айболит із Тульчина» (3-Є).

     Учасники конкурсу показали високі знання, продемонстрували практичні уміння та навики, розкрили творчий потенціал та вміння працювати в колективі.

     Найбільш якісно продемонстрували практичну роботу та отримали від журі найвищу оцінку - Гран-прі команда «Зоолямурки» ( 3-А ). Не відставала від переможців і «Мамонти» (3-Б), які зайняли І місце. А команди - «Vetlend» (3-В) та «Айболит із Тульчина» (3-Б) посіли відповідно – ІІ, ІІІ місця, з чим і вітаємо їх.