Ви є тут

Коледж гостинно приймає делегацію із Франції.

   Тульчинський коледж ветеринарної медицини БНАУ вже другий рік поспіль радо зустрічає закордонних гостей. До нашої коледжанської родини згідно з договором обміну між студентами завітала і перебуватиме з 2 по 8 квітня делегація з Франції: 25 студентів та 4 викладачі із сільськогосподарського ліцею РЕССЕН м. Нанда. Ліцей не перший рік співпрацює з навчальними закладами Вінниччини. Франція є аграрною країною, тому їм цікавий наш багатовіковий досвід землеробства та ведення господарства. Наші закордонні друзі та колеги мають можливість ознайомитися із сільським господарством нашого регіону. З цією метою відвідують кращі сільськогосподарські підприємства та підприємства з переробки сільськогосподарської продукції.

    Директор коледжу, Заслужений працівник ветеринарної медицини України, М.І. Моркляк гостинно зустрів іноземних гостей, в ході зустрічі делегація була ознайомленна з історією розвитку навчального закладу, навчально-матеріальною базою та відвідали відкритті заняття з дисциплін: «Анатомія і фізіологія сільськогосподарських тварин», «Акушерство, гінекологія та штучне осіменіння сільськогосподарських тварин», «Внутрішні незаразні хвороби сільськогосподарських тварин», «Епізоотологія з мікробіологією», «Фармакологія». Керівник французької делегації, месьє Клод  Фарабе, викладач агрономії, заступник директора по міжнародних відносинах ліцею РЕССЕН,  зазначив, що серед відвіданих ним раніше навчальних закладів регіону, Тульчинський коледж ветеринарної медицини БНАУ справив на них дуже позитивне враження. Він відзначив якість підготовки студентів, потужний потенціал, міцну матеріально-технічну базу, багату та добру історію.

   Французькі  друзі щиро цікавляться нашими звичаями, традиціями, культурою нашої країни та нашого міста, історією, релігією, мистецтвом.

   Напередодні свята Великодня французьким гостям був організований майстер-клас з розпису пасхальних яєць та виготовлення пасхальних фігурок у техніці «орігамі».

                                               Студентське самоврядування коледжу.