Ви є тут

Банк бізнес – ідей та інноваційних проектів

Саме такою була тема Бізнес – форуму який пройшов днями в Тульчинському коледжі ветеринарної медицини БНАУ. Випускники із задоволенням і творчим підходом презентували свої доробки. Розпочала Форум Баран Наталія, яка презентувала ідею салону грумінгу для чотирилапих друзів. Вона продемонструвала на екрані розрахунки, ризики та прибутки після втілення свого бізнес – проекту, а її помічники вивели на сцену тваринок, які отримали спа-процедури в салоні «Ідеал». Цікавою була презентація і Анастасії Войтко, вона, як молода мама запропонувала інноваційний проект «Сучасний приватний дитячий садочок». Учасницею її представлення була донечка – Софія.

Не менш творчими, обґрунтованими і цікавими були бізнес-проекти студентів випускного курсу: Форманюка Анатолія, Яреми Світлани, Грабар Ольги, Мартинович Анастасії, Цюпко Мирослави, Квасюк Наталії.

Неочікувано для нас студентів коледжу в регіональному позааудиторному заході взяли участь: національний експерт UNIDO, керівник і співавтор молодіжного проекту «Лабораторія бізнес – моделювання», керівник молодіжної ліги розвитку підприємництва Ямковенко С.П.; керівник спілки творчих ініціатив, випускниця програми «Відкритий світ» уряду США Кононова І. Б., провідний фахівець з питань профорієнтації районного центру зайнятості Бендовська Т. Л., які високо оцінили презентації випускників і презентували новітні проекти  інших бізнес – форумів України та області.

Даний захід підготувала викладач економічних дисциплін коледжу, спеціаліст вищої категорії, викладач – методист Шепета С. В. Метою даного форуму вона вважає – виховання успішної людини, самоутвердження в соціумі, розвиток власних ідей і самих сміливих проектів, початок власного бізнесу.

В актовій залі було представлено виставку: «Реклама приватної ветеринарної аптеки», «Лабораторія «Бізнес - планів», «Навчальні посібники та підручники з Бізнес - моделювання». Кожному студенту в залі вручено флаєра районного центру зайнятості з актуальною і важливою для нас інформацією: як правильно підготуватися до співбесіди та скласти Резюме.

Захід пройшов творчо, повчально і цікаво для всіх учасників дійства.

Студенти радісно впізнавали себе та свою «Альма мати» на кадрах продемонстрованого відеофільму профорієнтаційного спрямування про рідний навчальний заклад.

Неординарним було відзначення учасників бізнес – форуму. Кожному студенту було вручено дипломи, записнички і конверти зі «щасливим доларом» для початку свого бізнесу.

Ми щасливі, що навчаємося в такому гарному навчальному закладі.

 

Актив гуртка «Менеджер»