Ви є тут

1 вересня-День Знань

Початок нового 2014-2015 року традиційно ознаменувався урочистостями, присвяченими Дню знань.День знань – це свято не лише для студентів, це день, що єднає усі покоління. Хтось із радістю, хтось із щемом у душі згадує свій Першовересень. Але це свято завжди приносило відчуття надії та сподівання, віри у щасливе майбутнє.

 Свято відкрили ведучі Рябий Володимир та Середюк Олена .  Всі присутні на одному диханні  співали Гімн нашої держави, що стало величним об’єднуючим символом урочистостей. З привітальним словом до студентів, викладачів, звернувся  директор технікуму Моркляк М.І. Побажав всім плідної і натхненної 

праці, миру і терпіння.  Звертаючись до першокурсників від імені викладачів привітав їх зі стартом, тобто вступом до технікуму, і побажав успішного фінішу через 4 роки, гарантуючи отримання хороших знань, що стануть в нагоді після закінчення технікуму.

Всі слова і привітання в цей день звучали для  студентів нового набору.

Першокурсниця Плахотнюк А. привітала усіх присутніх піснею «Діти України». Традиційно вітали студентів-першокурсників піснями, а гучний дзвоник запросив когось на першу, а когось і на останню сходинку студентського життя.

Перший урок провела завідувач денним відділенням Сметана С.А. на тему  «Україна - єдина країна»